top of page

LEDSCHERMEN VERHUREN

WAARMEE U ÉCHT EEN STATEMENT MAAKT

BENT U OP ZOEK NAAR EEN GROOT SCHERM?

MB Renting in Geel is gespecialiseerd in de verhuur van grote ledschermen van absolute topkwaliteit. Wij leveren uw groot scherm in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

MB Renting
Eindhoutseweg 79B - 2440 Geel

WIJ MAKEN HET VERSCHIL, OOK IN KWALITEIT!

De meeste ledschermen voor verhuur zijn P8-schermen. Dat is een term die gebruikt wordt voor de beeldkwaliteit van het led scherm. MB Renting werkt enkel met P4mm schermen. U krijgt dus gegarandeerd de beste beeldkwaliteit op de markt! Zo geniet u bij MB Renting niet alleen van een excellente service, maar ook van de beste ledschermen! 

De ledschermen voor verhuur van MB Renting zijn ideaal voor het afspelen van televisiebeelden, bijvoorbeeld een voetbalmatch, films en foto’s, maar uiteraard ook voor teksten, promoties of zelfs wegmarkeringen. Met een oppervlakte van 4m2 en een haarscherpe beeldkwaliteit, grijpt u meteen de aandacht!

TARIEVEN HUUR LED SCHERM MB RENTING

Om u een idee te geven van de huurprijs van ons scherm hebben we volgende tarieven. Deze prijs is voor het huren van het scherm voor reclamedoeleinden. Afhankelijk van het doel van huren kan de prijs lichtjes verschillen. Plaatsing tot 15km vanuit Neerstraat, Geel is gratis. Afstanden groter dan 15 km, wordt er een km vergoeding ( 2x heen en terug vanuit Neerstraat, Geel) gevraagd van 1,5 euro. Vanaf 1 maand huur is de plaatsingskost gratis. Deze prijzen zijn inclusief het programmeren van max 10 loops reclameboodschappen. Prijzen zijn exclusief btw.

CONTACTEER MB RENTING

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor het huren van een groot led scherm in de Kempen? Contacteer vandaag nog MB Renting uit Geel!

bottom of page